Activiteiten

Lezingen thuis

Het aantal mensen bij een lezing is maximaal 20 personen.
Er kan ook koffie, thee en fris met iets erbij verzorgd worden.
U kunt ook zelf bepalen hoe lang het ongeveer moet gaan duren. Normaal duurt het ca. 1,5 uur.
Er wordt verteld hoe ik er toe kwam om hoeden te verzamelen, waar een hoed voor is, waar je mee herkend zal worden, wat je allemaal op een hoed kan doen en hoe je ze maakt.
Ook herenhoeden zijn er in alle soorten aanwezig. En kinderhoeden, dus voor alle leeftijden, voor jongens/meisjes, mannen/vrouwen is het geschikt.
Graag even bellen voor een afspraak met een groep. Buiten openingstijden is ook mogelijk en eventueel s'avonds als u echt niet overdag kan. Stoelen worden neergezet, zodat u niet aldoor hoeft te staan. U mag ook hoeden passen. Een aanrader is ook een fototoestel mee te nemen. Met mooi weer is er buiten een heerlijk plekje om de koffie of iets anders te nuttigen. Met een rolstoel is het museum ook toegankelijk.
Misschien een idee voor een familiedag, zussendag, met de buren, kunst en cultuur, kinderpartijtje, met dagverzorging etc.

Lezingen buitenhuis

Dit doe ik al enkele jaren. Het is gezellig en u leert ook heel wat dingen over hoeden. Spreekwoorden komen aan bod. Er wordt gezongen en iedereen mag een hoed op, wat meestal gebeurd met een liedje waarbij een hoed door wordt gegeven.
Ik ga niet verder dan ±100 km van huis.